“Пугалкін, ржака”: чоловік Пугачової з ірокезом насмішив Мережа

Максим Галкін - король жартів та пародій. Його безумовний плюс у тому, що він зовсім не боїться здатися дивним чи кумедним. Навпаки – це його сильна сторона.

Ось і в останньому відео, де чоловік продемонстрував свій ефектний костюм із святкування Дня всіх Святих, він виглядав безглуздо та смішно. Проте костюм виконаний вдало, а грим нанесе професійно.

Галкін показав себе в образі Дракули

Варто зазначити, що Галкін зі своєю родиною у палаці святкував Хелловін. Його діти Ліза та Гаррі навіть приготували вироби спеціально до цього дня. Втім, як відреагувала на це свято їхня “мама старого загартування” – це, звичайно, цікаво.

Адже їй уже за 70 років, і навряд чи вона, як людина глибоко віруюча, могла б зрозуміти зміст цього свята.

Так чи інакше, у коментарях під постом Галкіна шанувальники написали, що костюм Дракули йому дуже йде, а ще – він так корчиться і кривляється на камеру, ніби все життя це робив – професіоналізм видно здалеку. Тому його акторську гру усі оцінили на “ура”.

Нагадаємо, Максим Галкін – батько двох дітей. Він зі своєю дружиною Аллою Борисівною Пугачовою разом уже давно, з 2013 року вони ще й щасливі батьки чарівних двійнят.

Алла, зважаючи на свій вік, вже пішла зі сцени. Але вдома вона нітрохи не поступається молодому і жвавому чоловікові – скрізь гасає з дітлахами, проводить з ними дозвілля, розважається, ходить гуляти і, при потребі, відвідує школу, де навчаються спадкоємці.

Також нерідко буває на світських заходах своїх друзів, але практично не спілкується з журналістами.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.