Чому Лідія Таран виховує доньку одну і де подівся батько Андрій Доманський?

Одна з головних телеведучих новин телеканалу 1+1 Лідія Таран дуже щаслива в кар'єрі, але не така щаслива в особистому житті.

Про Лідію Таран заговорили десь у 2005 році, коли в неї почалися стосунки з одеситом Андрієм Доманським. Не можна говорити про величезну популярність Андрія в той період, але загалом кар’єра обох партнерів йшла вгору. Однак потім з’явилася конкуренція, яка, найімовірніше, і зруйнувала ці міцні та красиві стосунки, де вже була дитина.

Усі називали її дружиною Доманського, але дружиною вона йому так і не стала

Лідія Таран та Андрій Доманський
Лідія Таран та Андрій Доманський

Так, офіційно Лідія Таран так і не стала Лідією Доманською. Навіть після того, як у пари народилася Василина. Дівчинка взяла прізвище батька та стала Василина Доманська.

Чому ж Лідія не стала його дружиною?

Лідія Таран
Лідія Таран

Доманський, вступаючи у стосунки з Тараном, уже мав за плечима один невдалий шлюб, тому весілля боявся як вогню. Своєю коханою він про це говорив. Та може й не дуже була рада такій позиції своєї молодої людини, але вдавала, що приймає з повагою.

У 2010 році Лідія Таран та Андрій Доманський розійшлися. Про цю новину можна сказати так, як грім серед ясного неба. А все тому, що їхній союз здавався ідеальним.

Донька Лідії Василина Андріївна зараз мешкає з мамою. Саме Лідія Таран пізнала всі труднощі виховання підлітка, але тавро матері-одиначки на собі не ставить.

До речі, незважаючи на те, що Ліда та Андрій розійшлися, вона ніколи не говорила про нього погано на публіці і завжди дозволяла спілкуватися з дочкою — телеведуча переконана, що проблеми дорослих не повинні заважати дітям жити нормальним життям.

Лідія Таран з Андрієм Доманським та маленькою дочкою: архівне фото
Лідія Таран з Андрієм Доманським та маленькою дочкою: архівне фото

Вважає себе привабливою, відкритою і товариською, будує своє жіноче щастя в компанії дочки, а пресу в особисте життя більше не пускає.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.