Як виглядає свекруха Насті Каменських: струнка блондинка з довгим волоссям

Завдяки Насті Каменських фото її свекрухи з'явилося у соціальних мережах. Так Настя розмістила фото свекрухи, де та засмагає на сонечку.

Представники шоу-бізнесу завжди перебувають під уважністю засобів масової інформації та їх шанувальників. І це не лише на сцені, але за ними спостерігають та їх знімають на фото та відео у побуті.

Не всі представники шоу-бізнесу активно ведуть свої соцмережі. Одні просто не хочуть, щоб ЗМІ та шанувальники знали про їхнє життя в побуті, про їхніх родичів та дітей.

Проте Настя Каменських та Потам до таких не належать. Пара активно використовує соціальні мережі для інформації шанувальників і просто людей про себе, своє творче життя та в побуті.
У них багато фото та відео в інстаграм. Буквально щодня вони розміщують на своїх сторінках в інстаграм цікаві фото та відео.

Настя Каменських часто показує свою маму в соцмережах, особливо після того, як пішов з життя її батько.
Але фото чи будь-яка інформація про маму Олексія Потапенка у соціальні мережі мало трапляється.

Завдяки Насті Каменських фото її свекрухи з’явилося у соціальних мережах. Так Настя розмістила фото свекрухи, де та засмагає на сонечку.

Свекруха Насті Каменських

Олексій Потапенко народився у Києві у родині військового та спортсменки. Батька звати Андрій Олексійович, а маму Потапа – Людмила Анатоліївна. Батьки прищепили синові такі якості, як дисципліна і тому у нього сформувався твердий характер і цілеспрямованість.

Людмила Потапенко є колишньою чемпіонкою світу з підводного плавання. Також вона тривалий час працювала професійним тренером в елітному клубі Києва.
Нині Людмилі Потапенко 63 роки та вона має чудовий вигляд.

Настя Каменських та свекруха

Мама Потапа блондинка і на вигляд їй не даси тих років, які вона має.
Як сама зізналася Людмила Анатоліївна, що вона має чудовий вигляд завдяки регулярному заняттю спортом.

Популярне

Схожі статті

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.