(Фото) “Хитрий лис” та красива жінка: Юрій Горбунов та Катя Осадча надихнуті напередодні Нового року

Після того, як ця фотографія з'явилася в соціальних мережах, шанувальники залишили свої пости та написали, що Катя Осадча дуже красива жінка і виглядає ефектно, а вираз у Юрія Горбунова як у хитрого лиса.

До Нового року ще багато часу. Хоча начебто й не так, якщо подивитися, як почали з’являтися в засобах масової інформації та соціальних мережах новорічні теми. Усі чекають свята та звичайні люди та представники шоу-бізнесу.

Торкнулося це і Юрія Горбунова та Катю Осадчу.
Так нещодавно Юрій Горбунов розмістив на своїй сторінці інстаграм красивою фотографією зі своєю дружиною. Він констатує, що свято наближається, він ніби стукає у двері до кожного будинку. І представники шоу-бізнесу, коли знімають різні проєкти, думають про Новий рік, і ця думка їх надихає.

Але фотографії видно красиво вбрану новорічну ялинку. На її тлі сидять обнявшись як голубки Катя Осадча та Юрій Горбунов. Дружина в обіймах чоловіка має щасливий вигляд. Вона одягнена у білу майку без бюстгальтера. Юрій Горбунов одягнув білу майку та чорний трикотажний кардиган.
Після того, як ця фотографія з’явилася в соціальних мережах, шанувальники залишили свої пости та написали, що Катя Осадча дуже красива жінка і виглядає ефектно, а вираз у Юрія Горбунова як у хитрого лиса.

Для інформації: подружня пара взаємозамінна стосовно свого маленького сина Данила. Так, коли Катя Осадча поспішає на роботу і не може доглядати малюка, то за це береться чоловік. Як сам себе Юрій Горбунов він тоді стає не вусатою нянькою і годує малюка.

А вам як фотографія, правда гарна та щаслива пара?

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.