(Відео) Сімейна фотосесія Лілії Ребрик із чоловіком та дочками: шанувальники у захваті!

Лілія Ребрик, яка є популярною та талановитою українською телеведучою, нещодавно розмістила в інстаграм на своїй сторінці нові яскраві фотографії, де вона з чоловіком та дітьми.

Як звичайні люди виховують своїх дітей? Хто як, все залежить від того, як їх виховали батьки та передали та свою любов і навички.

А як виховують своїх дітей представники шоу-бізнесу? Те саме, з тією лише різницею, що в них менше часу на виховання дітей. Вони не завжди можуть дозволити собі тривалий час перебувати вдома. Адже треба бути на роботі, концертах чи тривалих відрядженнях.

Лілія Ребрик, яка є популярною та талановитою українською телеведучою, нещодавно розмістила в інстаграм на своїй сторінці нові яскраві фотографії, де вона з чоловіком та дітьми. Телеведуча часто ділиться зворушливими фото своєї сім’ї. У фотосесії беруть участь усі: її чоловік Андрій Дикий та дві прекрасні доньки.

Лілія Ребрик

На представленому в соціальних мережах відео можна бачити якісь взаємини в сім’ї. Коли дивишся це фотографії виникає відчуття радості спокою. Це сім’я з якою слід брати приклад. Якщо подружжя має вільну хвилинку часу, то вони її проводять зі своїми доньками.

На відео видно, що скрізь є поцілунки в сім’ї. Як зізналася сама Лілія Ребрик, потрібно обов’язково цілувати своїх дітей та чоловіка. Навіть якщо вони цього і не заслуговують. Якщо ви виявлятимете любов до своїх дітей, то вони обов’язково виростуть успішними та впевненими в собі.

Шанувальники Лілії Ребрик після перегляду відео та фотографій відписалися у коментарях. Вони написали, що це прекрасна сім’я, яка заслуговує на повагу. Вони разом раді за те, яка сім’я у Лілії Ребрик.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.