Церемонія прощання з Олександром Градським відбудеться 1 грудня

Прощання з автором Олександром Градським запланували на середу, 1 грудня.

Охочі попрощатися з маестро зможуть зробити це в московському театрі “Градський Хол”. Це місце обрано невипадково, адже Градський 7 років працював художнім керівником.

Про те, де і коли відбудеться прощання з артистом, повідомляють РІА “Новости”.

Градський помер
Градський помер

Нагадаємо, серце радянського та російського співака, а також композитора та безмірно талановитого поета перестало битися в ніч із 27 на 28 листопада. Відомо, що причиною смерті став інсульт. Передбачається, що інсульт став наслідком того, що на початку осені 2021 року Градський перехворів на коронавірус у тяжкій формі.

Повідомляється, що за кілька днів до трагедії Олександр Борисович знепритомнів удома. На виклик терміново приїхали медики, котрі госпіталізували Градського.

Лікарі вирішили помістити його до реанімаційного відділення, оскільки стан артиста був критичним.

Багато шанувальників і колег композитора висловили слова співчуття у зв’язку з його смертю. Діма Білан зізнався, що Градський для нього був як батько.

А співачка Пелагея зазначила, що Градський завжди був на боці істини та добра, і подякувала йому за те, що він так щедро ділився собою та своїм талантом.

Всіх бажаючих запрошують попрощатися з маестром, що пішов з життя, в перший же зими. Шанувальники висловлюють співчуття сім’ї померлої знаменитості.

Популярне

Схожі статті

Бананове печиво до чаю за копійки: виходить так смачно, що магазинне більше не купляю. Готувати 15 хвилин

Це бананове печиво стане ідеальним доповненням до чаю або кави. Випічка виходить ніжна, тане у роті та один з головних плюсів – швидка у приготуванні. Зробіть свій день смачнішим з цим рецептом.

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.