Камалія вже готується до Нового року

Українська співачка Камалія поділилася, що протягом найближчих трьох тижнів вони працюватимуть без вихідних, зате потім бере на 20 днів відпустку на новорічні свята.

Одна з найпомітніших і найколоритніших співачок української естради поділилася фотографією, на якій вона вже розбирає новорічні іграшки. Мабуть, якщо передноворічного настрою немає, його потрібно створювати самостійно з допомогою усіляких декорацій. Камалія наважилася робити це з першого зимового дня.

“Сьогодні офіційно останній день осені. Попереду 3 офіційні місяці зими. Графік роботи передбачає роботу у перші 20 днів грудня без вихідних, а потім 20 днів у повні святкові дні без будь-якого робочого дня. Хотілося б, щоб випало багато снігу, але Бог його знає…? Що щодо ваших планів на найближчі 40 днів?”

— написала співачка Камалія і дружина мільярдера Мохаммада Захура на своїй сторінці в Інстаграм.

 

Зазначимо, Камалія – заміжня співачка. Її чоловік – пакистанський мільярдер Мохаммад Захур. У шлюбі пара складається з 2003 року. Незважаючи на те, що Наталя Захур довго не могла завагітніти, вона все ж таки народила здорових і красивих діток — двійнят Арабеллу та Мірабела. Незважаючи на свою зайнятість, Камалія самостійно вирішує питання виховання дітей, а також перед тим як вони пішли до школи, не наймала репетитора, а навчала спадкоємиць всьому самостійно. Зараз дівчатка ростуть і з кожним днем добріють, стають схожими на свою прекрасну маму.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.