“Ми ще Вову не прийняли, а вже Мишко”: у Волочкової новий коханець

Анастасія Волочкова — не та жінка, яка з роками почуватиметься менш цікавою чи обожнюваною. У свої 45 вона змінює чоловіків як рукавички та насолоджується життям.

Нещодавно в неї був один юнак, а сьогодні вже інший. Раніше вона дотримувалася такої тактики — щастя любить тишу. Так, один із її коханих на ім’я Олег довго залишався у тіні, і навіть не потрапляв на знімки балерини в Інстаграм. Проте зрештою вона все ж таки про нього розповіла. Щоправда, у період розставання.

Напередодні 45-річна ікона російського балету Анастасія Волочкова опублікувала у соціальній мережі Інстаграм знімок, де знято з новим чоловіком. У Анастасії на руках був собака, а цей загадковий невідомий чоловік — кіт.

“А ось і мій коханий! Мишко. Це він! Записуємо нову пісню. Це кохання! А звірятка його вже давно мої друзі. Хая та Рудольф”, – прокоментувала Анастасія Волочкова нову публікацію.

Коментатори відразу почали писати, що Анастасія Волочкова дуже часто змінює своїх партнерів, і їх справді важко запам’ятати.

“Ми ще Вову не прийняли, а вже Мишко. Як “там” усі поміщаються?” – запитала marianajolbordi.

“Навіщо імена? Їх важко запам’ятати. Треба просто називати “черговою””, – написала коментатор із ніком alieshkin.a.

Зазначимо, що Анастасія Волочкова любить проводити час на курортах. Незважаючи на те, що в елітному підмосковному містечку у неї свій особняк з повним колективом обслуговуючого персоналу, все ж таки Анастасія воліє більшу частину часу проводити на закордонних курортах.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.