“Приставили пістолет до голови”: Чмерковський з “Танців із зірками” розповів про пограбування матері

Суддя проекту "Танці із зірками" Максим Чмерковський розповів, що його маму пограбували серед білого дня просто в автомобілі.

Суддя п’ятого сезону танцювального українського шоу зізнався, що невідомі люди пограбували його маму Ларису.

Таке одкровення Чмерковський зробив в інтерв’ю програмі “Зоряний шлях” на телеканалі “Україна”.

Танцюрист розповів, що цей кримінальний випадок стався з його мамою Ларисою у другій половині дев’яностих, коли родина Максима Чмерковського вирішила переїхати на постійне місце проживання з Одеси до США. Тоді ж не зіткнулися з розбірками міських бандитів.

“У мами вкрали машину серед білого дня, з пістолетом підійшли, приставили до голови, сказали: “Дай мені ключі та телефон”. Забрали машину, сіли та поїхали”,

– поділився не дуже добрими спогадами суддя проекту “Танці із зірками” Максим Чмерковський.

Зазначимо, Чмерковський — не лише один із найвідоміших та харизматичних суддів проекту “Танці з зірками”, а ще й чемпіон світу з латиноамериканських танців.

Також він виявив себе як холостяк, коли у 2011 році взяв участь у однойменному проекті телеканалу СТБ. Чмерковський має молодшого брата, якого звуть Валентин, і він також виявив себе як танцюрист і хореограф.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.