“Наряд хороший, але на бабусі смішний”: Пугачову розкритикували за відверте вбрання

Нещодавно на сторінці Максима Галкіна з'явилася фотографія його дружини Алли Борисівни Пугачової у сучасній, молодіжній та стильній сукні.

Чорна коротка сукня відкриває вид на довгі та худі ніжки Алли. Вона виглядає в рази молодша за свої роки. Фанати були відверто здивовані тим, як жінка, яка розміняла восьмий десяток, може одягатися настільки стильно та молодіжно. Проте поза дружиною Галкіна говорила про те, що вона почувається впевнено в одязі такого плану.

Незважаючи на те, що дуже багато людей позитивно оцінили такий образ Алли, були й ті, хто накинувся на неї з цькуванням, мовляв, чого бабуся вирядилася так, ніби вона “діте нульових”.

Ось що пишуть у коментарях під фото Алли:

  • Вбрання гарне, але на бабусі смішний, – пише користувач з ником ludmilaakkuzina
  • Фасад новий а каналізація то стара, – moshkiserei
  • Всьому свій час. Головне не бути кумедним. Досить багато одягу можна підібрати для віку 50+, стильного та актуального, — пише фолловер з ніком marinichlove3
  • Ех Алла Борисівна! Будьте Леді, це вам більше личить, – пише шанувальник, підписаний в Інстаграм як vasilinaanosova
  • Одягається як студент, за віком треба одягатися! Довго одягати для її віку!

Популярне

Схожі статті

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!