Ледве вареник прикриває: Дорофєєва показала, у чому зустріне Новий рік

Українська співачка Надя Дорофєєва для багатьох є іконою стилю. Недарма вона має свій шоурум у Києві, де вона продає круті дизайнерські вбрання для молоді.

Незважаючи на те, що Надя – прибічник усього короткого, дуже яскравого та суперпрозорого, вона практично ніколи не виглядає вульгарно. Навпаки – всі її вбрання, навіть ті, які “тільки вареник прикривають” сидять гармонійно та гідно.

Наприклад, напередодні Дорофєєва показала коротке кремове плаття, що переливається, в якому зірка збирається зустріти Новий 2022 рік.

Дорофєєва показала, у чому зустріне Новий рік
Дорофєєва показала, у чому зустріне Новий рік

Сукня Надя поєднала із прозорими босоніжками на високому підборі. Волосся випрямила, а на обличчі зробила макіяж з білими тінями та чорними стрілками на повіках та чудовою помадою на губах. Серед аксесуарів look завершили сережки. Загалом аутфіт вийшов дуже стильним та гармонійним.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.