(Підбірка фото) Захід сонця у Венеції очима Каті Осадчої: краса невимовна!

Є можливість побачити захід сонця у Венеції та прекрасний захід сонця, чого гріха таїти, за допомогою фото Каті Осадчої! Насолоджуйтесь заходом сонця, як до речі вам захід сонця у Венеції?

Ви спостерігали захід сонця? Напевно, не завжди. Деякі так завантажені роботою або своїми проблемами, що захід сонця їм ніколи спостерігати. Потрібно заробляти на хліб насущний – багатьом не до заходу сонця. Хочеться прийти з роботи додому, повечеряти та лягти відпочивати.

У найкращому разі подивитися частину серіалу або погортати новини в інтернеті з мобілкою знову ж таки лежачи в ліжку. А потім заснути на найцікавішому. Адже правда?

Але є й люди, які через свою роботу, організованість або просто щасливі можуть собі дозволити спостерігати та не раз за заходом сонця. Це красиво! Причому у будь-якій місцевості, у будь-якій країні. Хоча звичайно захід сонця над океаном на Мальдівських островах і захід сонця під Хаципетівкою або Малою Лепетихою, виглядають по-різному. Погодьтеся!

Нещодавно Катя Осадча довела, що захід сонця можна чудово спостерігати та у Венеції, і це чудове і незабутнє видовище.
Катя Осадча розмістила на своїй сторінці в інстаграмі кілька фотографій замовлення сонця у Венеції. На тлі історичних пам’яток міста захід сонця в Італії виглядає відповідно.

Після того, як Катя Осадча розмістила ці фотографії заходу сонця у Венеції, посипалися пости її шанувальників. Деякі порівнювали цей захід сонця з заходом сонця в Парижі з оглядового майданчика Sacré Cœur. Ви напевно поставите питання: “А чи багато наших земляків, особливо в пенсійному віці, бачили з цього майданчика захід сонця в Парижі?” Відповідь очевидна і ви будете мати рацію.

Однак є можливість побачити захід сонця у Венеції та прекрасний захід сонця, чого гріха таїти, за допомогою фото Каті Осадчої!
Насолоджуйтесь заходом сонця, як до речі вам захід сонця у Венеції?

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.