Полякова забула про Каменських і поцілувала Потапа в лисину

Раніше довгонога красуня Оля Полякова була колегою Насті Каменських за проектом "Маска" на телеканалі Україна. Тепер вона працюватиме ще й із Потапом.

Полякову та Потапа запросили до проекту “Голос країни” як суддів. Оскільки без Тіни Кароль 11-й сезон був нудним і не дуже видимим (у порівнянні), то для нового сезону вирішили підшукати якихось одіозних особистостей. А хто як не Полякова може вигадати скандал на порожньому місці?

Новий сезон ще не розпочався, а Ольга вже готова до того, що її активно обговорюватиме. Наприклад, на сторінці Потапа з’явилося відео, де блондинка жваво гладить його по лисині, а потім ніби цілує його в ту саму лисину.

Поки що не надходило реакції Насті Каменських на такий вчинок “подруги”, однак можна припустити, що виконавиця хіта “Червоне вино” буде не в захваті подібних спроб флірту щодо її чоловіка.

Зазначимо, Настя Каменських зараз також не сидить без діла. Вона є зірковим детективом у проекті “Маска” на телеканалі Україна. Тому її будні проходять під трудовими початками, і додому подружжя приходить вже дуже пізно і вкрай втомленим.

Проте Каменських продовжує активно наповнювати свій блог цікавими публікаціями. Нещодавно вона виклала закулісне відео, зняте в павільйоні для зйомок шоу “Маска”, де вона співає пісню “Люби мене, кохай”. Ймовірно, це звернення до її дружини Потапа.

Популярне

Схожі статті

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.

Секрет дізналася від кондитерів. Для медовика використовую тільки цей варіант: рецепт медового тіста

Усі ми любимо десерти і регулярно їх готуємо. Звичайне тісто часом набридає, але ж можна приготувати особливе. Сьогодні ми підготували рецепт медового тіста, яке підійде для будь-якої випічки.