(Підбірка фото) Як медовий місяць: Лілія Ребрик та Андрій Дикий у Барселоні

А нещодавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграм як вони проводять час у Барселоні. Їхня подорож як медовий місяць!.

Лілія Ребрик із чоловіком із самого початку поїздки заінтригували своїх шанувальників. Ніхто не знав, куди вони летять. Пара розмістила тоді фотографію, де вони стоять щасливі перед літаком та чекають на посадку.

Потім з’ясувалося, що вони полетіли до Барселони відзначити своє рожеве весілля. Після дружини показали кілька видів Барселони і пройшлися тихими вуличками міста. Прекрасні місця та відмінний настрій. Далі в наступному селфі можна було побачити як Лілія Ребрик та Андрій Дикий згадують як вони обручалися десять років тому. Лілія Ребрик одягла білу весільну сукню і захопила своїх шанувальників.

А потім вони розмістили на своїй сторінці в інстаграмі гарне відео, на якому пара танцює. Лілія Ребрик та Андрій Дикий пурхали та дивилися один одному в очі. Це було прекрасно.

А нещодавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграм як вони проводять час у Барселоні. Їхня подорож як медовий місяць!. Лілія Ребрик побажала всім такого медового місяця. І обов’язково щоб вони побували в Барселоні. Вона не має слів, одні емоції. Тут скрізь панує любов, чудове повітря, море, навколо папуги. Залишаються від Барселони лише теплі спогади.

Після розміщення фото в соціальній мережі багато шанувальників написали, що вони раді за цю пару і бажають їм міцного здоров’я і щастя.

А незабаром вони з чоловіком будуть удома, і її можна буде побачити у Молодому театрі на спектаклі.

А як вам медова відпустка Лілії Ребрик та Андрія Дикого?

Популярне

Схожі статті

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.