Басков заскочив на коліна Кіркорова: їх давно всі підозрювали у цьому

Музикант Микола Басков та його колега Філіп Кіркоров, які раніше не дуже добре спілкувалися, зараз записують відео де обіймаються один з одним.

На відео, яке у своєму Інста-профілі опублікував король російської естради, Микола Басков сидить у нього на колінах. Сам Кіркоров сів на величезний “крижаний трон”. У цьому відео Філіп та Коля звернулися до своїх фанатів і сказали, що до Нового року залишилося лише 3 дні, тому вже настав час починати готуватися до свят.

Фанати посміялися з цього відеоролика, оскільки Філіп і Басков часто роблять якісь смішні колаборації, спекулюючи на тому, що раніше вони були ворогами, а сьогодні вони практично найкращі друзі.

Микола Басков сів на коліна Пилипу Кіркорову

Філіп Кіркоров та Микола Басков
Філіп Кіркоров та Микола Басков

А ось що про пару артистів та їх новий відеосюжет написали в коментарях:

  • Люблю, – пише співачка Алсу
  • Ахахахаха, — посміявся український телеведучий Володимир Остапчук
  • найкращий дует на віки!, – пише блогер і журналіст Альона-Блін
  • Виявляється, один у нас король, а другий імператор. Ну я не могуууу!, – пише користувач із ніком nataliahoms
  • Я подумала воскова постать Баскова, – пише користувач з ніком kazanova4451

Зазначимо, обидва артисти офіційно самотні — вони не мають ні дружин, ні дівчат. Принаймні так вони говорять на публіку. Тому здогадатися, де і з ким співаки зустрічатимуть Новий рік — складно. Можливо, працюватимуть. Кіркоров найчастіше у новорічну ніч працює, а вже потім їде до дітей.

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.