(Фото) Як Настя Каменських збирається у довгоочікувану відпустку: у кімнаті – повний хаос!

Її шанувальники написали: "А у результаті у відпустці нічого не потрібно, крім пари футболок, шортів, купальника та капець!" Напевно, вони мають рацію, а ви як думаєте?

Після зустрічі Нового року люди розслабилися і відпочивають. Відпочивають здебільшого вдома та продовжують святкувати. До того ж залишилося багато продуктів з новорічного столу та господаркам природно не потрібно готувати та вони теж разом із сім’єю можуть собі дозволити відпочити.

Адже приготувати страви на новий рік зайняло багато часу і зусиль.
Деякі люди, які дуже діяльні та мають певні фінансові можливості, не можуть всидіти вдома і готуються у відпустку.
Особливо це стосується представників шоубізнесу. Вони працювали на свята і веселили нас з вами, щоб Новорічна ніч у нас була цікавою веселою та незабутньою.
А тепер і їм треба відпочити. Дехто збирається у відпустку.

Так Настя Каменських нещодавно розмістила на своїй сторінці інстаграм фото, де вона готується у відпустку. З першого погляду можна подумати, що речі, які розкидані довкола – це справа лап та зубів собачки. У кімнаті панує цілковитий хаос. Однак, це не так. Таким чином Настя Каменських перебирає свої речі та вирішує, що взяти у відпустку. Це для неї важке рішення, адже хочеться у відпустці бути красивим і до того ж одночасно одягненим у зручний одяг та взуття.

Як це все поєднувати, Настя Каменських поки не знає і переймається, якщо судити з її фотографій, розміщених на її сторінці в інстаграм.
Але, здається, Настя Каменських розв’язувати цю проблему.
Хоча її шанувальники написали: “А у результаті у відпустці нічого не потрібно, крім пари футболок, шортів, купальника та капець!”
Напевно, вони мають рацію, а ви як думаєте?

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.