Слава Камінська через два роки після розлучення знову одягла весільну сукню

Зимову фотосесію у шикарній білій сукні Камінська опублікувала у себе в Інстаграм-профілі.

Слава Камінська опублікувала фотографії, повз які просто не можна пройти. У неї шикарна біла сукня. Верх зроблений як корсет — із глибоким розрізом між грудьми. Цей розріз робить сукню не вульгарною, а швидше жіночною і вишуканою. Молочна спідниця з величезною кількістю стразів виглядає помітно і ефектно – вона переливається в холодному сонячному промені. А окремо в очі впадає шлейф сукні, який робить із образу Слави Камінської справжню принцесу з Діснея.

“1/2/3? Моя улюблена 2-а. Коротко про брак (не моїх). Каріна, наступне плаття буде красивим і ти, сподіваюся, почала вже ліпити стрази на боа”,

– Написала Слава Камінська в описі до фотографії.

Ось що пишуть їй у коментарях:

  • Королева краси в Київських нетрях…фон взагалі не айс
  • СЛАВА ВИ ПРЕКРАСНА
  • Всі хороші, але мені більше схоже на образ Снігової королеви.
  • Гарне обличчя. Та і взагалі Слава мені імпонує)) Прикольна

Нагадаємо, Слава Камінська двічі біла у шлюбі. Вона розлучилася у 2019 році з пластичним хірургом Едгаром Камінським. Вони мають двох спільних дітей, тому вони часто спілкуються і їздять у відпустку разом, щоб дати повноцінне виховання своїм дітям.

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.