Як виглядала до схуднення Анфіса Чехова і як зараз?

Телеведуча Анфіса Чехова відома багатьом по одному з найбільш обговорюваних та відвертих шоу на ТБ. На даний момент шоу вже не випускають, але Анфісі воно забезпечило популярність на все життя.

Ведуча однією з найпопулярніших програм для чоловіків Анфіса Чехова на початку своєї кар’єри була володаркою пишних форм і досить солідного погруддя.

Анфіса Чехова
Анфіса Чехова

Проте схуднення повністю змінило артистку до невпізнання. Інтернет пам’ятає фото Чехової у вазі 90 кг за зростанням 1,60. Вона схудла на понад 20 кілограмів, і зараз підтримує свою струнку форму. У чому ж секрет? Анфіса каже – не виснажувала себе дієтами. Просто перестала любити ті продукти, які корисні для організму. Каже, відмовилася від м’яса, цукру та хліба.

“Можливо, і Анфіса Чехова у низці пацієнток баріатричної хірургії. Можливо, їй зробили ендоскопічне ушивання шлунку, або резекцію шлунку” – каже пластичний хірург Сергій Дербак у коментарі Ютуб-каналу Лайва.

Як Анфіса Чехова схудла за 2 місяці на 25 кг? Секрет головної красуні країни

Раніше в нашому сюжеті на Ютуб-каналі Одна хвилина ми постаралися розкрити всі секрети легендарної телеведучої Анфіси Чехової і розповіли, як їй вдалося скинути майже три десятки кг за такий короткий період. Чи була там пластика? Дивіться докладніше у нашому відео, і не забудьте підписатися на канал, щоб не пропустити нічого важливого та цікавого.

А ось як виглядає Анфіса Чехова після схуднення

Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.