Мама зла, тато добрий: як у Галкіна та Пугачової розподілені обов’язки у вихованні дітей

Пара Алли Пугачової та Максима Галкіна – приваблива для шанувальників.

Не тільки тому, що вони окремо один від одного мегапопулярні артисти, а ще й тому, що фанатам хочеться подивитися на те, що сьогодні в суспільстві дико і ще неприйнятно — наприклад, відвести свою дружину в іншого чоловіка, укласти шлюб, коли між вами ціла прірва років, або народити дітей віком 60+. Звичайно, всім цікаво як же відбувається виховання дітей, коли мама Алла Борисівна старша за своїх спадкоємців на більш ніж 60 років, і не є її 45-річним чоловіком третьою дитиною?

Максим Галкін
Максим Галкін

Максим Галкін – публічна особистість. На відміну від дружини. Так, Аллу Пугачову знають і люблять, проте після відходу на пенсію вона вважає за краще вести закритий спосіб життя, усамітнившись у величезному будинку-палаці зі своєю сім’єю. Тим не менш, Галкін хоч і рідко, але все ж таки дає відверті інтерв’ю про своє життя, і про виховання своїх спадкоємців.

Пародист розповідає, що він у сім’ї переважно “добрий поліцейський”.

“Практично я не читаю з дітьми, тому що я з ними граю, знімаю з ними якісь фільми. Тобто, у нас таке більше. Коротше, я веселий тато-друг”,

– розповідає Галкін.

Максим Галкін
Максим Галкін

У той час як Пугачова хоч і сувора, але все ж таки досить відкрита до дітей, і багато чого їм дозволяє.

“І іноді так зітхає, каже, ось вона все вимагає, а я значить… Ну в сім’ї має бути хтось добрий, а хтось злий..”

– ділиться пародист.

Ліза, Гаррі, Максим Галкіни та Алла Пугачова

Максим каже, що він часто їздить на гастролі, багато працює, проте щосили намагається зробити так, щоб його діти відчували присутність батька в їхньому житті. Під час його відсутності мати робить з ними домашні завдання, розвиває їх. До слова, Алла Борисівна – великий літературний шанувальник. І дітям вона також прищеплює любов до книг.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.