Шестиповерховий палац Галкіна та Пугачової: як виглядає всередині будинок Примадонни та її сім’ї? Відеосюжет

Найвідоміша родина вітчизняного шоу-бізнесу, безумовно, Алла та Максим. До них прикуто в рази більше уваги і однією з тем для обговорення є величезний будинок. Це не просто палац, це справжній замок, фортеця, особняк! 6 поверхів, середньовічний стиль, дорожнеча та розкіш – це все вигідно відрізняє будинок артистів від хатин у Підмосковному селі Грязі.

Якщо ви хоч трохи стежите за тим, як і чим живуть Максим і Алла, то точно знаєте, що у них не якийсь будиночок, а справжній палац в елітному підмосковному селищі.

Галкін, як автор даного житлового проекту, спробував відтворити одне зі своїх дитячих снів, і взагалі не переймається тим, що його будинок схожий на диснеївський замок.

Тут просторо, затишно. Звичайно, за відходом такого палацу, та ще й з прибудинковою територією, потрібна величезна кількість працівників. Однак і Макс з Аллою як королі не сидять – досить часто роблять щось “по дому”.

Як вони живуть, які у них побутові зручності, і які чудасії у найбагатших артистів Росії? Якби ви хотіли це дізнатися, то не забудьте підписатися на наш канал Одна хвилина – там найцікавіша і маловідома інформація про зірок, їх життя, рідних та курйози.

Який вигляд має замок Алли Пугачової та Максима Галкіна? Дивіться у нашому відео!

Популярне

Схожі статті

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.