Проект Алли Пугачової: чого ви не знали про Лізу Галкіну та її творче майбутнє? Відео

Ліза Галкіна – дівчинка, яка у всьому успадковує свою зіркову маму. І не виключено, що саме вона стане номером Примадонна два.

Ліза Галкіна – мамина улюблениця. Пугачова так багато вкладає у свою дочку, що навіть тим, хто не є досвідченими критиками із шоу-бізнесу аля Соседова, неважко здогадатися, що Пугачова бачить продовження своєї діяльності саме в дочці.

Свого часу вона вклала вже достатньо сил у старшу доньку Крістіну Орбакайте, тепер настав час подбати і про молоденьку, щоб не залишити її без майбутнього.

Максим Галкін колись зізнався – його дочка та син дуже багато навчаються. Буває, приходять зі школи о 5-6, а то й о 7-8 годині вечора. Адже крім звичайної школи повинні ще встигати музикою позайматися і з татом відео знімати!

Докладніше про те, як Алла Пугачова виховує свою дочку Лізу – нижче дивіться у нашому відео. До речі, за виховання Гаріка більше відповідає тато Макс. Так уже розподілені обов’язки в цій зірковій родині Росії.

Проект Алли Пугачової: чого ви не знали про Лізу Галкіну та її творче майбутнє

Популярне

Схожі статті

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.