Діти Аліни Кабаєвої – як виглядають, хто батько, чому їх приховують

У березні 2019 року Аліна Кабаєва за допомогою кесаревого розтину народила двох хлопчиків. Це були близнюки.

Аліна Кабаєва народилася у Ташкенті. Має спортивну сім’ю. Тато татарин, мама – російська. Аліну Кабаєву у 12 років дізнався весь світ. Вона є чемпіонкою та призеркою Олімпійських ігор, шестикратною чемпіонкою Російської Федерації, 5-кратною абсолютною чемпіонкою Європи, дворазовою абсолютною чемпіонкою світу. Це лише деякі титули Аліни Кабаєвої.

Спортивна кар’єра у неї закінчилася у 2005 році. А у 2007 Аліна Кабаєва обрана депутатами Держдуми від “Єдиної Росії”. Офіційне знайомство з Володимиром Путіним у них було 2008 року.

Володимир Путін та Аліна Кабаєва
Володимир Путін та Аліна Кабаєва

Ходили чутки, що було таємне вінчання Володимира Путіна та Аліни Кабаєвої на Валдаї у Валаамському монастирі у 2008 році. Про це інформувала газета “Московський комсомолець”. Проте згодом ця газета була закрита. І того моменту вся інформація про сім’ю Путіна закрита і практично ніде не афішується.

Володимир Путін у дитинстві та Діма, син Кабаєвої (фото зроблено в церкві)

Ходять чутки, що Аліна Кабаєва у 2009 році народила хлопчика у Швейцарії. Ім’я ніхто не розкриває, але з чуток його назвали Арсен. Інформації про Аліну Кабаєву дуже мало у ЗМІ.

Також згідно з чутками у 2015 році Аліна Кабаєва народила доньку. І знову ж таки пологи були у Швейцарії. Згідно з непідтвердженою інформацією Володимир Путін, також знаходився на той час у Швейцарії неподалік клініки.
Коли у ЗМІ з’являлися фотографії дітей Аліни Кабаєвої, вона відповідала, що це її племінники.

У березні 2019 року Аліна Кабаєва за допомогою кесаревого розтину народила двох хлопчиків. Це були близнюки.
Після того Аліну Кабаєву не бачили та нічого невідомо про неї. Іноді з’являються її посади у соціальних мережах.
Екстрасенси кажуть, що справді Аліна Кабаєва одружена і має п’ятьох дітей.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.