“Вона так хотіла до нас”: Могилевська розповіла, як Кондратюк відмовив Тіні Кароль в участі у шоу

Тіна Кароль розпочинала свій творчий шлях із різних вокальних шоу — як локальних, так і всеукраїнських. Зрештою, один із таких фестивалів і приніс їй величезну славу.

Наразі Наталія Могилевська є суддею проекту “Співають всі”. У ході останньої програми вона змушена була озвучити одній із учасниць, що вона не проходить далі.

Тим не менш, Могилевська обнадіяла — не завжди фіаско на якомусь талант-шоу це погано.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Адже є безліч артистів, які колись отримали відмову чи не перемогли у тому чи іншому проекті, а сьогодні вони сяють на всю країну та найближчі країни.

Наприклад, Наталя Могилевська згадала творчу біографію однієї з найвідоміших на сьогоднішній день і високооплачуваних співачок — Тіни Кароль. Зірка каже, що свого часу їй не вдалося потрапити в один відомий проект, проте вона прокачала свої навички, покращала, стала талановитішою, виробила свою манеру, і ось сьогодні вона — одна з найвідоміших зірок України.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

“А ви знали, що Тіну Кароль Ігор Кондратюк тричі не взяв у “Шанс”? А вона так хотіла до нас із Кузьмою у програму. І що зараз – схудла, виглядає ідеально – просто сама… жінка країни! Тобто перемога у конкурсах – це не завжди показник успіху”,

— каже Наталя Могилевська.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.