Ліза Галкіна захопила фото молодої мами

В Інстаграмі з'явився обліковий запис, підписаний як Єлизавета Галкіна. Там публікуються як фото Лізи та Гаріка, так і чарівної Алли Пугачової та її чоловіка Максима.

Чи можна вважати цей обліковий запис офіційною сторінкою самої Лізи — невідомо. Адже раніше батьки говорили, що не хотіли б, щоб їхні діти вели якісь сторінки у соціальних мережах до повноліття. Цілком логічно, що це фан-сторінка.

Нещодавно на фан-сторінці Лізи Галкіної було опубліковано знімок Алли Пугачової у глибокій молодості. Шанувальники поспішили порівняти Аллу з Анною Кареніною, адже на фото вона така схожа на цю героїню.

Ось що фанати пишуть у коментарях до відеоролика:

  • Та жінка, яка співає, — пише iu_liia3333
  • Алла справді красуня на фото. А вірші Єлизавети присвячені мамі дуже відмінні, – пише користувач з ніком
  • Дорожче за матусю нікого на світі немає. Аллочка наша улюблена, найкрутіша. Ми вас дуже любимо, – пише користувач з ніком veralebedeva1308

Зазначимо, зараз Алла Пугачова знаходиться зі своїми дітьми в селі Грязі. Разом з нею знаходиться син Гарік, дочка Ліза та прислуга. Максим Галкін, як він сам анонсував раніше, вирушив на концерт і незабаром має повернутися додому.

Скандали січня 2022 – переходьте на наш Ютуб-канал Одна хвилина за посиланням внизу, і дивіться цікаві подробиці про ваші улюблені зірки – їх життя, творчість, сім’ю, проблеми та скандали. Не забудьте передплатити наш канал, щоб про всі новини дізнаватися раніше за інших.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.