(Підбірка фото) Аліна Гросу з коханим на сінувалі: з милим Рай у курені!

Нещодавно Аліна Гросу розмістила у соціальних мережах кілька фотографій, де вона із Романом Полянським на сінувалі.

Як проводять вільний час чи “медовий” місяць закохані? По-різному, особливо зараз. Все залежить від фінансового стану кожної пари. Деякі відлітають у теплі краї та ніжаться на піску та купаються у теплому океані на Мальдівських островах.

Це особливо подобається Анастасії Волочковій. Вона періодично прилітає туди відпочити та розслабитися. Звичайно ж не одна, а зі своєю коханою людиною. Після чого Анастасія Волочкова практично щодня розміщує на своїй сторінці в інстаграм фото та відео з гарними краєвидами. Так, і сама вона має чудовий вигляд. Адже Анастасія Волочкова, як і всі представники шоубізнесу, намагається стежити за своєю фігурою.

Нещодавно Аліна Гросу розмістила у соціальних мережах кілька фотографій, де вона із Романом Полянським на сіннику. Подивіться які у них щасливі особи. Правда кажуть, що з милим Рай у курені! Можливо і правильно, що закохані відпочивають у такий спосіб. Ближче до природи, яка їм знайома і водночас далека. Адже не часто, Аліна Гросу та Роман Полянський відпочивають таким чином. Сінник – це велика річ! Один тільки запах сіна чого вартий. І він потім запам’ятається їм на багато років. І після запаху сіна у них завжди, де б вони його не почули, асоціюватиметься з їхньою романтичною поїздкою. І їх завжди тягтиме повернутися туди, де вони вперше відчули цей запах.

А ви пам’ятаєте запах сіна? Особливо коли були молоді!

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.