(Відео, Фото) Мерьєм Узерлі стрункими ніжками у ванній захопила шанувальників: “Хюррем таке тільки султану показувала”!

Мерьєм Узерлі стала популярною після того, як знялася в серіалі "Чудовий вік" і зіграла там роль Хюррем. Актриса досі хвилює уми її шанувальників. На її сторінках підписалось 7 000 000 людей.

Якщо актор чи акторка сподобалася глядачам, то це, як правило, надовго. Хоча інтерес може згасати, але не у випадку із чарівною Мер’єм Узерлі.

Таке враження, що глядачі та її шанувальники та не розлучалися з нею після того, як подивилися “Чудовий вік”. Після перегляду кожної серії люди з нетерпінням чекали на продовження серіалу. Деякі не починали домашніх справ, поки не подивляться чергову серію. Так їх захоплював фільм. І найцікавіше, що цей серіал був цікавим для всіх поколінь, незалежно від віку, країни та національності.

Мерьєм Узерлі, яка є талановитою актрисою та зіркою серіалу “Чудовий вік”, завела шанувальників, кокетливо показавши їм стрункі ніжки у ванній. Там вона позувала у білому халаті. Напевно, тільки султан бачив такі ніжки Хюррем.

Мер’єм Узерлі

Мерьєм Узерлі стала популярною після того, як знялася в серіалі “Чудовий вік” і зіграла там роль Хюррем. Актриса досі хвилює уми її шанувальників. На її сторінках підписалось 7 000 000 людей. І всі вони з цікавістю та нетерпінням чекають на нові фото та відео. Як відзначають шанувальники актриси, у неї чарівна усмішка і вона зачаровує.

Нижче Мерьєм Узерлі розмістила фото, де вона у своєму мікроблозі у ванній кімнаті сидить на краю ванни та кокетливо показала свої стрункі ніжки. Передплатники були вражені.

Свої компліменти шанувальники пишуть багатьма мовами світу. І звичайно, практично всі хочуть бачити її в нових фільмах і серіалах.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.