Молитва, яка дає захист у цей непростий час. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Важкий час настав. Сьогодні кожна людина шукає захист для себе та своїх рідних. Молитви допоможуть вам. Намагайтеся молитися вдумливо і з вірою

Про кожну людину необхідно дбати. У цьому світі люди повинні дбати один про одного. Батьки про дітей, а потім діти дбатимуть про своїх стареньких батьків. Однак ви повинні знати, що про всіх людей дбає Всевишній. Потрібно тільки пам’ятати про це і ви завжди будите під його захистом.

Покладіть на Господа свою турботу

Ісус сказав: “Я є виноградна лоза”. У Євангелії від Івана 10:1-18 він говорить про те, як вівці знають пастиря, а пастир знає та піклується про вівці. Можливо, ми цього не розуміємо, але можемо уявити, як люблячий батько дбає про дитину або як ви могли б подбати про друга, про якого дбаєте. Під час молитви дякуйте Богові за те, як Він піклується про вас і захищає вас.

Моліться з вірою і Бог не залишить вас

Якщо ви готові покласти свою турботу на Нього, промовте таку молитву:

Небесний Батько, я хотів би вибачитися перед Тобою зараз. Іноді я забуваю покласти всі свої турботи на Тебе і витрачаю більше часу і сил на занепокоєння, ніж на спокій, що приходить від спокою у Христі. Допоможи мені відкрити своє розуміння через Твоє Слово та усвідомити, що занепокоєння не тільки позбавляє мене нашої радості та миру в Господі, а й корениться у гріху невіри. Щоразу, коли я гублюся, будь ласка, дай мені краще розуміння того, що Ти єдиний, хто замінить дурні турботи про божественну мудрість. Амінь.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.