37-річна Тіна Кароль похвалилася своєю “Джавеліною”: співачка вирішила наслідувати тренди в нинішніх умовах

Потрібно завжди бути на вершині прогресу та моди. Про це знають представники шоубізнесу. Тому вони й дотримуються певних правил. Тіна Кароль не виняток

Після подій, що сталися в Україні 24 лютого 2022 року, у багатьох людей з’явилися інші цінності у житті. Виявилося, що основна цінність – це саме життя. Не гроші, не вбрання чи статус людини, а життя людини та її близьких – це найголовніше. Після того, як відбулися події 24.02.2022 року, багато людей залишили свої будинки та квартири та переїхали в безпечні місця, у тому числі на захід України. Дехто поїхав навіть за кордон. Частина зірок, здебільшого чоловіків, повернулися до України та вступили до ЗСУ чи тероборони. Дехто залишився за кордоном і дає благодійні концерти, а зібрані фінансові кошти перераховують на допомогу Україні. Відома українська співачка Тіна Кароль також поїхала до Європи. Там вона брала участь у демонстраціях на підтримку України та давала благодійні концерти. Нещодавно Тіна Кароль у соцмережах розмістила фото своєї кішки та виявляється співачка назвала її Джавеліна. Це, звичайно, не грізна зброя, яка є у захисників України.

Кішка “Джавеліна”

Після чого шанувальники Тіни Кароль із гумором відписалися. Тіна Кароль пішла сучасними трендами та ця назва для своєї кішки вона обрала, тому що кішка хоробра і строга. Тіна Кароль весь час свою кішку називала просто кіт. А тепер це нове ім’я Джавеліна дуже подобається їй. Тіна Кароль написала: “Сурова і хоробра. Моя котя отримала ім’я, нарешті! Джевеліна. Завжди кликала її котя”. Нині деякі українці називають своїх дітей на честь знаменитих політиків, які допомагають Україні у цей непростий час.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.