Катя Репяхова опублікувала хвилюючу інформацію щодо її сина: які проблеми у її сина Михайла?

Катя Репяхова, дружина українського талановитого співака Віктора Павлика, пізно 20 травня опублікувала бентежливу інформацію, що стосується її сина.

В Інстаграмі сторис заплакана жінка розповіла, що їде до лікарні, бо трапилися проблеми у сина Михайла.
Зараз Катерина проживає в Ізраїлі, там же є її сестра та мама.
Репяхова регулярно ділиться з передплатниками історіями зі свого життя. Вона каже, що планує повертатися із сином в Україну незалежно від ситуації, яка складатиметься. Адже на батьківщині на них чекає улюблений чоловік та батько Віктор Павлик.

До лікарні довелося поїхати, бо син Мишко став погано почуватися. Опубліковані знімки знаходження у пункті швидкої допомоги схвилювали передплатників. Далі у дитини взяли кров на аналіз, а також відправили дитину на рентген.

Катя Репяхова у лікарні з сіном

Катерина поінформувала, що в лікарні Ізраїлю доводиться спілкуватися з лікарями та медичним персоналом лише англійською або івритом.
Незабаром, після години, Репяхова вийшла в онлайн і розповіла подробиці.

Як каже мати Михайла, у нього весь день боліла нога в області коліна. Йому хотілося випрямити ногу, при цьому дитина весь час плакала, якщо до неї торкалися. Але тоді ще Катерина не стала турбуватися, вирішила, що малюк шкодить.

Однак коли у хлопчика серйозно підвищилася температура, мама занепокоїлася. Почала переглядати в інтернеті, які можуть бути причини поганого стану дитини. Їй потрапила на очі стаття про остеомеліт, Катерина злякалася і поїхала до лікарні. Адже це захворювання небезпечне, є гнійним процесом у кістках та м’яких тканинах.
Занепокоєна мати попросила взяти всі необхідні аналізи, за результатами яких з’ясувалося, що Мишко не має остеомеліту.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".