37-річна Тіна Кароль привернула увагу своєю зустріччю з котом Степаном: яку суму співачка зібрала для України

Українська співачка Тіна Кароль активно привертає увагу світової громадськості до вторгнення Росії в Україну. Артистка їздить багатьма країнами, розповідає, що відбувається в нашій країні, збирає кошти для українського народу на благодійних концертах.

Наприклад, останнім часом відома виконавиця відвідала Японію, була у місті Нагасакі. Наступний візит Тіни Кароль – до Франції, а точніше на фестиваль у Каннах, де організовано збір коштів для підтримки України.
За підсумками заходу артистка опублікувала пост у соціальній мережі. Виконавиця емоційно написала, що вдалося зібрати 75 тисяч доларів для української кіноіндустрії.

Водночас у Франції знаходиться відомий кіт із Харкова, його звуть Степан.
Тварина набула популярності завдяки публікаціям його господині в соціальній мережі милих знімків, відео – роликів, на яких Степан показує свій спокійний характер і незвичайну поставу. Більше, ніж півтора мільйона людей, підписалися на сторінку кота Степана (природно, створеної господаркою тварини). Харківський кіт відомий і в Інстаграм, і Твіттер, і ТікТок.
Після нападу росії на Україну, господарка знаменитого кота поїхала з Харкова до Франції, звичайно ж, 13-річного Степана вона взяла із собою.
І тепер у Каннах дві знаменитості з України зустрілися – співачка Тіна Кароль та кіт Степан.
Пухнаста українська зірка отримала у Францію нагороду для популярних блогерів та користувачів з величезною аудиторією – інфлюєнсери.

Тіна Кароль та кіт Степан

В Інстаграм зустріч Тіни та Степана відображена декількома фотографіями та відеороликами, на яких виконавиця знялася без макіяжу, у зручному одязі. Пушистик поводився добре і стоїчно терпів обіймашки Тіни.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.