Kalush Orchestra продали статуетку – нагороду “Євробачення”: гроші підуть на безпілотники для захисників

Статуетку, яку виборола як приз за перше місце у конкурсі "Євробачення - 2022" український гурт Kalush Orchestra, продали за пристойну суму - 900 тисяч доларів.

Про проведений онлайн-аукціон повідомлялося на офіційному каналі в Телеграмі “Євробачення” Україна.
Придбала нагороду конкурсу компанія WhiteBIT, яка займається криптовалютою.
Всю отриману суму музиканти збираються витратити на покупку безпілотників для ЗСУ – написано у повідомленні у Телеграм.

Також на аукціон було виставлено легендарний головний убір фронтмена української групи Олега Псюка – рожева панама, в якій він виступав у Турині.
Цей лот дістався Володимиру, який проживає в Чехії, він зробив п’ять ставок, а загальна кількість претендентів на панаму складала 31 тисячу людей.

Рожева панама

На початку онлайн-торгів найвища ставка за статуетку була 45 тис. доларів. За підсумками аукціону вартість нагороди з “Євробачення – 2022” збільшилась у 20 разів.
За придбання знаменитого призу у вигляді мікрофона змагалися троє претендентів: Анатолій Чумичкін із міста Калуш, засновник кількох компаній, криптофірма “WhiteBIT” та група людей з американської діаспори (вони пропонували 275 тис. доларів).
Мрією Анатолія Чумичкіна було привезти статуетку до рідного міста Калуша, звідки родом і Олег Псюк. Але його ставку, починаючи з 28 тис. доларів, було перебито більш серйозною пропозицією від WhiteBIT.

В організації та проведенні аукціону активну участь брав Сергій Притула, організатор благодійного фонду зі збирання коштів на потреби української армії.
У соціальній мережі телеведучий дякує хлопцям із Kalush Orchestra, усім людям, які брали участь у грандіозному заході.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.