За 60 секунд спробуйте знайти ведмедя – тест на уважність

Якщо вам набридло дивитися серіали, а на город або дачу можна піти працювати через погану погоду і дощу - то спробуйте потренувати свій мозок на уважність.

Під час вихідних можна приділити час для відпочинку і спробувати відволіктися від насущних проблем. Якщо вам набридло дивитися серіали або читати книги, а на город або дачу можна піти працювати через погану погоду і дощу – то спробуйте потренувати свій мозок на уважність.

На фото поляна в лісі і будиночки. Однак до них в гості прийшов ведмідь, який відчув вабить запах їжі. Ведмідь причаївся і чекає коли господарі куди небудь підуть або ляжуть відпочивати. Знайти ведмедя не всякому вдається за 60 секунд.

Ведмідь має забарвлення, яка зливається з будовами і місцевістю. Для того, щоб це зробити за одну хвилину потрібно зосередитися. Коли ви його знайдете – спробуйте запропонувати цей тест своїм близьким. Так само швидко вони впораються з завданням?

Відшукали ведмедя на фотографії? Якщо це у вас вийшло за 60 секунд, то уважність у вас на висоті! Тепер вам не страшно ходити в будь-який ліс, небезпека у вигляді ведмедя ви побачите відразу.

Якщо вам не вдалося знайти клишоногого – то подивіться на фото внизу – він обведений білим кружечком.

 ""

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.