Уважно подивіться на фото – за 1 хвилину знайдете собачку? Пройдіть тест

Коли у вас з'явился ввечері час і ви відпочиваєте, можете пройти цікавий тест на уважність.

Подивіться на фотографію покинутого будинку. На цій картинці ховається собачка. Відразу песика і не побачиш, так як він по своєму забарвленню зливається з навколишнім оточенням і природою. Однак, ви обов’язково впораєтеся з поставленим завданням і знайдете собаку. Але якщо ви уважно і зосереджено подивіться на фото, то зможете знайти собаку протягом 60 секунд.

Для того, щоб це відбулося, необхідно по детально розглянути сам до, навколишні предмети і дерева. Ну як виявили песика?

Він може ховатися в будь-якому місці. До того ж забарвлення його приховує від стороннього погляду. Для простоти виявлення – підказуємо – собачка на колір руда. Тепер знайти песика буде простіше.

Побачили де вона?

Якщо це у вас не вийшло, нічого страшного. Ви тренуйтеся на подібних тестах і будете швидше вирішувати такі завдання. Ці тести тренують мозок на уважність і зосередженість. А це в житті знадобиться.

Ще раз спробуйте вже не на час. Якщо не знайшли, то дивіться на фото внизу – песик обведений червоним кружком.

Вдало вам пройти тест!

 ""

Популярне

Схожі статті

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.