Сильний вітер у Києві повалив багаторічні дерева (Фото)

Роботи додалося фахівцям "Київзеленбуду". Деякі повалені і викорчувані з корінням дерева загородили проїжджу частину міста.

Вчора 18.05.2020 року сильний вітер, який сягав швидкості до 20 м / с, повалив і зламав великі дерева в столиці. Роботи додалося фахівцям “Київзеленбуду”.

Деякі повалені і викорчувані з корінням дерева загородили проїжджу частину міста. Працівники аварійно-диспетчерської служби зазначеної організації взялися звільняти дороги пішохідні доріжки.

Підрахувати кількість зламаних дерев в “Київзеленбуду” обіцяли оприлюднити пізніше.

Коли вітер досягає такої швидкості, то бажано утриматися від виходу на вулицю. Якщо хто опинився під час негоди не вдома, необхідно дотримуватися правил техніки безпеки і не перебувати під кронами дерев і будь-яких навісів. Автомобілістам потрібно поставити авто в гараж, а за відсутністю такого, паркуватися необхідно на відкритих ділянках далеко від дерев або на автомобільних стоянках.

Про це нагадали комунальні служби Києва. Це стосується не тільки столичних жителів, а й людей, що живуть в інших населених пунктах, при виникненні такої ситуації з погодою.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.