«Тепер ти поплачь». Дівчина помстилася своєму хлопцеві надіславши йому тонну цибулі

Дівчина вирішила, що якщо вона страждає і плаче, то чому б не заплакати і її екс-бойфренда.

Китайська дівчина оригінально помстилася своєму колишньому хлопцю. Нею було замовлено 1000 кг цибулі. Його вона направила, щоб хлопець також плакав як і вона коли вони розлучилися і він заподіяв їй душевний біль.

Китайські журналісти з’ясували чому вона так вчинила. Про те, що хлопець зраджує їй (прізвище дівчини Чжао), вона зрозуміла, коли прочитала телефонну переписку з її суперницею.

Коли вона розлучилася зі своїм хлопцем, то деякий час не могла прийти в себе і часто плакала, особливо вночі. Вона дізналася, що її колишній хлопець почувається нормально, совість його не мучить і він насолоджується життям з іншими дівчатами.

Помста, яку вона придумала, відрізнялася оригінальністю і логічно була правильною. Дівчина вирішила, що якщо вона страждає і плаче, то чому б не заплакати і її екс-бойфренда. Купивши тонну цибулі за 1000 юанів (3760 грн.), Вона замовила перевізника і автомашина відвезла цибулю за адресою де проживав її колишній хлопець. До тонні лука вона доклала записку: «Я плакала три дні, тепер твоя черга».

 ""

Через п’ять годин вантаж прибув за призначенням.

Як відреагував її колишній бойфренд, журналісти не знають. Однак дівчина заспокоїлася і відчуває себе добре і у неї з’явився інтерес до життя.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.