Ослаблення карантину. У Києві готують до відкриття 14 пляжів і 18 зон відпочинку

У столиці готуються відкрити 14 пляжів і зони відпочинку в кількості 18 шт.

Третій етап по виходу з карантину ознаменується відкриттям пляжів з 01.06.2020 року.

У столиці готуються відкрити 14 пляжів і зони відпочинку в кількості 18 шт. Начальником служби утримання водних об’єктів Комунального підприємства “Плесо” Андрієм Логвиненко констатувалося, що з 1 червня будуть відкриті ці зони відпочинку на Дніпрі.

 ""

А. Логвиненко, також зазначив, що перед тим як відкриються в Києві пляжі і зони відпочинку, ними будуть отримані нові рекомендації від Госпродспотребслужби які додаткові заходи потрібно дотримуватися на пляжі і в зоні відпочинку.

Співробітниками цієї служби зараз обстежуються пляжі і складаються рекомендації. Це все робиться для безпеки майбутніх відпочиваючих на пляжах і в зоні відпочинку.

Також директором прибережної інфраструктури КМДА “Плесо” Костянтином Пігуль було підтверджено, що з 1 червня будуть в Києві відкриті пляжі і зони відпочинку.

Популярне

Схожі статті

Десь таке вже бачили: Андрій Бєдняков знімає шоу, яке ідентичне проєкту Кацуріна. Дорофєєву теж забере?

Все більше набуває популярності гастро-шоу Міші Кацуріна та Антона Птушкіна. Проте не тільки вони хочуть розвиватися з цьому напрямку. Як в цій сфері опинився телеведучий Андрій Бєдняков?

Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету з курятини, який просто тане у роті

Курячий рулет – дуже смачна та оригінальна страва, яка урізноманітнить ваш святковий стіл. Готуються такі рулети дуже просто, а смак у них неперевершений.

Слідом за Потапом забуде дорогу додому: Каменських підкорює іспанське телебачення неоднозначною піснею

Знаменита співачка Настя Каменських все частіше зʼявляється на іспанському телебаченні та все рідше на українському. Невже артистка планує кардинальні зміни у творчому шляху?