(Відео) Чоловік, який хотів накласти на себе руки, вирішив передумати, коли йому запропонували склянку горілки

Стакан горілки врятував життя чоловікові.

Це сталося в Москві Росія. Молода людина, якій 35 років, зайшов до свого друг. Перед цим він з ранку випив спиртне, так як день видався “важкий”. У одного вони поїли добре. Потім, як розповідає чоловік, він відкрив очі і побачив, що перебувати на карнизі і збирається стрибнути вниз.

Про це він розповів поліцейським, які приїхали на виклик його друга. Справа в тому, що сам друг не міг умовити відмовитися його від суїциду.

 ""

Приїхавши поліцейські намагалися умовити чоловіка не стрибати, але він не погоджувався. Тоді один з поліцейських запропонував йому склянку горілки, щоб похмелитися. На подив той простяг руку за склянкою горілки і був схоплений поліцейськими, які його потім затягли всередину квартири.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.