(Відео) Простий рецепт шинки зі свинячої рульки. Нескладно, недорого і дуже смачно

Спробуйте і ви приготувати цю шинку і порадуйте себе і своїх близьких.

Ні для кого не секрет, що зараз нормальна ковбаса коштує дуже дорого. Особливо якщо ви хочете вибрати якісну і щоб в ній було присутнє м’ясо, а не замінники з підсилювачами смаку.

На вигляд ковбаса або шинка з магазину дуже приваблива, але це не факт, що вона корисна. До того ж варто магазинна хороша шинка дорого.

Вихід з цієї ситуації є – приготувати самому у себе вдома. Це не складно і до того ж ви вже точно для себе не будите застосовувати різні шкідливі добавки.

З цього простим рецептом приготування шинки зі свинячої рульки може зробити будь-яка господиня, навіть недосвідчена, яка робить домашню шинку в перший раз.

Спробуйте і ви приготувати цю шинку і порадуйте себе і своїх близьких.

Відео: приготування шинки зі свинячої рульки

Також ви можете ще почерпнути деякі секрети приготування шинки з постів господинь, які вже готували за цим рецептом шинку:

“Найкращий рецепт без всяких размусоліваній. Швидко і чітко. Спасибо большое. Все б знімали так як ви. ”

“Про себе коханого: все роблю, як господиня даного рецепта, тільки, насипавши солі і прянощів в каструлю, без плівки, варю відразу. Після тієї варіння, переношу в нагріту духовку і ужаріваю до золотистої скоринки, періодично поливаючи стікає жиром. З духовки укладаю під прес – гиря 24 кг і залишаю на ніч. Ну, а далі – за бажанням – можна з’їсти відразу, а можна і в холодильник, і тріскати по чуть – чуть, щоб ніхто не бачив, а то обгризут весь холодильник. Дякую за кіно і всім приємного апетиту. ”

“Спасибі за Ваші рецепти, вони дуже прості, дешеві, і дуже смачні. ”

“Приготував рульку за вашим рецептом, дружина була в захваті від такої смакоти. Дякую за рецепт. “

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.