(Відео) Рецепт дивовижних фаршированих баклажанів по-турецьки в духовку. смак незрівнянний

Це ні з чим незрівнянний смак, запах і вигляд.

З баклажан можна приготувати безліч страв. Однак одним з популярних і затребуваних, є фаршировані баклажани. Особливо коли їх запікають в духовку.

Це ні з чим незрівнянний смак, запах і вигляд.

Щоб це дізнатися, вам просто потрібно приготувати фаршировані баклажани по старому турецькому рецептом.

Спробуйте і ви не пошкодуєте.

Відео: приготування фаршированих баклажанів по-турецьки будинку

У соцмережах цей рецепт прокоментували наступними постами:

“У МУСУЛЬМАН ДУЖЕ РІЗНОМАНІТНА КУХНЯ З РІЗНИМИ ТРАВАМИ І ГОСТРИЙ ПРАЦЮЄМО! СПАСИБІ ЗА РЕЦЕПТ І ЗА ВІДМІННИЙ ПОКАЗ. У БАБУСЬ ВСІХ НАРОДІВ. ПРОСТО ТРУДОВІ І ЗОЛОТІ РУКИ І БАБУСІ ВСЕ терпляче. ЗДОРОВ’Я ВАМ І ЩАСТЯ І ВСІХ БЛАГ. ”

“Колись і хтось сказав про гіркоту в баклажанах, а з тих пір пройшло років 60 і стільки нових сортів виїли, а у нас кожен так і повторює про гіркоту в баклажанах і що треба вимочувати, так ви хоча б спробуйте один раз не вимочувати і зробити з нього точно таке ж блюдо – ви ймовірно будете здивовані, що стільки часу вимочували баклажани, так ні в них ніякої гіркоти, повірте ви мені, мені 71г і я банками закривала баклажани і робила з них салат, ікру і маринована , ну запевняю вас, що немає там ніякої гіркоти, не треба попугайнічать, самі спробуйте і потім зрозумієте, що це блеф про гіркоту в баклажанах. Удачі всім, хто вірить брехні про гіркоту … ”

“Ніякої гіркоти нету після розсолу вони менше масло вбирають і все а за рецепт величезне спасибі. ”

“Величезне спасибі за рецепт.Ето ще одне коронна страва моєї семьи. вам я хочу побажати довгих років і здоровья.Не звертайте уваги на злі язики немає поганої нації, є погані люди і їх погане воспитание. вам всіх благ і побільше цікавих рецептів. “

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.