(Відео) Терпляча, розумна внучка і шкідливий нудьгуючий дід – такі теж бувають

Іноді внучки бувають розумніші за своїх дідусів.

Онуки і внучки, завжди радували своїх бабусь і дідусів.

Однак коли батьки залишають під наглядом своє чадо у батьків, то вони через час втомлюються і розважаються зі своїми онука через шкідливості різними способами.

Так і в цьому відео ролику – мама з татом пішли, залишивши дідусеві на піклування внучку. Щоб вона не заважала дідові – він дав їй планшет і та з цікавістю дивилася в ньому те, що її цікавило – мультфільми.

Однак дідові було нудно і він вирішив через шкідливості розважитися. Спершу терпляча і розумна не по роках внучка включала музику, яка їй заважала займатися з планшетом. Однак коли це повторилося кілька разів вона сказала дідові, що так не потрібно робити. Але шкідливий дід продовжував дражнити внучку і включав пісню.

Як надійшла малятко – ніхто не очікував: вона просто взяла планшет і пішла в іншу кімнату. А дід нехай тепер сам слухає свою обридлу музику!

Відео: терпляча внучка і шкідливий дід

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.