(Відео) Діти пробують їжу з СРСР. Як вони реагують і коментують різні страви

Навіть трохи дивно, невже їх мами ніколи не готували їм такі страви?

Здавалося, б пройшло не так багато часу, щоб забути яка була їжа в Радянському Союзі. Адже багато господинь, які жили в той час прекрасно готують непогані страви з колишнього СРСР.

Однак молоде покоління, це не бачило, напевно мами їм готують, що щось інше, а можливо і не готують а просто купують напівфабрикати. Цікаво подивитися як реагують діти на їжу з Радянського Союзу, які не жили в ньому.

Навіть трохи дивно, невже їх мами ніколи не готували їм такі страви?

Все одно незвично дивитися на реакцію дітей і на їх коментарі.

Навіть на звичайну ліверну ковбасу вони зреагували дивно, правда одна дівчинка сказала, що це схоже на сало – їй колись бабуся таку ковбасу давала.

Діти звикли жити в сучасному світі гаджетів і їжа у них вже сучасна і тому вони не розуміють, що їм пропонують.

 ""Подивіться і ви це відео, напевно деякі з вас посміхнутися під час перегляду і подумають: “Які ж ми старі!”. Неправильно не старі – просто різні покоління і різні менталітети. Так зараз краще харчуються і продукти інші, але це не значить, що вони – продукти якісні. Раніше якість було на висоті, хоч і вигляд не такий респектабельний.

Відео: діти пробують продукти з СРСР і оцінюють їх

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.