Як ангели-хранителі захищають людей?

Бог часто посилає ангелів-хранителів для захисту людей, які перебувають під загрозою.

Ангел-хранитель Захист від небезпеки.

Ви заблукали, подорожуючи по пустелі, молилися про допомогу, і на допомогу прийшов таємничий незнайомець. На вас напали і погрожували зброєю, але якимось чином – з причин, які ви не можете пояснити – ви втекли, не отримавши травм.

Ви під’їхали до перехрестя під час руху і раптово захотіли зупинитися, хоча світло перед вами був зеленим. Через кілька секунд ви побачили, що в поле зору з’явилася інша машина, яка пролетіла через перехрестя, коли водій проїхав на червоне світло. Якби ви не зупинилися, машина зіткнулася б з вашою.

Звучить знайомо? Про таких сценаріях зазвичай повідомляють люди, які вірять, що їх ангели-хранителі захищають їх. Ангели-охоронці можуть захистити вас від шкоди, або врятувати вас від небезпеки, або не допустивши потрапляння в небезпечну ситуацію.

Іноді захищає, іноді утримується

У цьому грішному світі, повному небезпек, кожен повинен мати справу з небезпеками, такими як хвороби і травми. Іноді Бог дозволяє людям страждати від наслідків гріха в цьому світі, якщо це сприятиме досягненню благих цілей в їх житті. Але Бог часто посилає ангелів-хранителів для захисту людей, які перебувають під загрозою, всякий раз, коли це не суперечить свободі волі людини або цілям Бога.

У деяких основних релігійних текстах говориться, що ангели-хранителі чекають наказів Бога, щоб відправитися на місію по захисту людей. Тора і Біблія проголошують в псалмі 91:11, що Бог «накаже Своїм ангелам про вас, щоб охороняти вас на всіх ваших шляхах». У Корані говориться, що «Для кожної людини є ангели по черзі, перед і за ним: вони охороняють його по велінню Аллаха [Бога]» (Коран 13:11).

Кожен раз, коли ви стикаєтеся з небезпечною ситуацією, можна запросити ангелів-хранителів в своє життя через молитву. Тора і Біблія описують ангела, говорить пророку Даниїлу, що Бог вирішив послати його відвідати Данила після того, як почув і розглянув молитви Данила. У Данила 10:12 ангел говорить Данилу: «Не бійся, Данило. З першого дня, коли ви вирішили знайти розуміння і упокорити себе перед вашим Богом, ваші слова були почуті, і я прийшов у відповідь на них ».

Ключ до отримання допомоги від ангелів-хранителів – це попросити про це, пише Дорін Вірчу в своїй книзі «Мій ангел-охоронець: правдиві історії зустрічей з ангелами» з журналу Woman ‘s World Magazine: «Оскільки у нас є свобода волі, ми повинні просити допомоги у Бога і ангели, перш ніж вони зможуть втрутитися. Не має значення, як ми просимо їх про допомогу, будь то молитва, благання, твердження, лист, пісня, вимога або навіть занепокоєння. Важливим є те, що ми запитуємо ».

 ""

Духовний захист

Ангели-охоронці завжди працюють за лаштунками вашому житті, щоб захистити вас від зла. Вони можуть вступити в духовну війну з занепалих ангелів, які мають намір заподіяти вам шкоди, працюючи над тим, щоб злі плани не стали реальністю в вашому житті. При цьому ангели-хранителі можуть працювати під керівництвом архангелів Михайла (глава всіх ангелів) і Варахіїла (який направляє ангелів-хранителів).

23-тя глава Тори і Біблії Результат показує приклад ангела-хранителя, який захищає людей духовно. У вірші 20 Бог говорить єврейському народу: «Дивись, Я посилаю попереду вас ангела, щоб охороняти вас на шляху і привести вас на місце, яке Я приготував». Далі Бог говорить в Результаті 23: 21-26, що якщо єврейський народ піде керівництву ангела і відмовиться поклонятися язичницьким богам і зруйнує священні камені язичницького народу, Бог благословить євреїв, які вірні йому, і ангела-хранителя він призначив захищати їх від духовного скверни.

Фізичний захист

Ангели-охоронці також працюють, щоб захистити вас від фізичної небезпеки, якщо це допоможе виконати цілі Бога для вашого життя.

Тора і Біблія записують в главі 6 Данила, що ангел «заткнув левові пащі» (вірш 22), який інакше скалічив б або вбив пророка Даниїла, якого помилково кинули до лев’ячої ями.

Ще одне драматичне порятунок ангела-хранителя відбувається в 12 розділі Дій Біблії, коли апостол Петро, який був помилково поміщений у в’язницю, був розбуджений в своїй камері ангелом, який змусив ланцюга спадати з зап’ясть Петра і виводив його з в’язниця на свободу.

Близько до дітей

Багато людей вважають, що ангели-хранителі особливо близькі з дітьми, оскільки діти не знають так багато, як дорослі, про те, як захистити себе від небезпечних ситуацій, тому їм, природно, потрібна додаткова допомога опікунів.

У вступі до книги Рудольфа Штайнера «Ангели-охоронці: зв’язок з нашими духовними наставниками і помічниками» Маргарет Йонас пише, що «ангели-хранителі дещо відстають по відношенню до дорослих, і їх захисне спостереження за нами стає менш автоматичним. Тепер, дорослі, ми повинні підняти свою свідомість до духовного рівня, належного ангелу, і більше не захищені так, як в дитинстві ».

Знаменитий уривок з Біблії про дитячі ангелів-хранителів – це Євангеліє від Матвія 18:10, в якому Ісус Христос говорить своїм учням: «Дивіться, щоб ви не погордували ані одним із малих цих. Бо я кажу вам, що їх ангели на небесах завжди бачать лик Мого Отця Небесного ».

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.