(Відео) Як склалася доля Михайла Водяного – Попандопуло – фільм “Весілля в Малинівці “

Як склалася доля цього знаменитого і талановитого актора хочете дізнатися?

Це незабутній фільм, і прекрасний актор Михайло Водяний, який відмінно зіграв свою роль. Навряд чи хто небудь ще зміг би так цю роль зіграти. Це колоритний актор і дуже талановитий.

Це був той актор, якого публіка називала іменами їхніх знаменитих героїв з кінофільму. Попандопуло – як не можна підходило йому таке ім’я.

У кінофільмах Михайло Водянов знімався не часто, а ось в Одеському театрі музичної комедії він зіграв багато ролей.

Як склалася доля цього знаменитого і талановитого актора хочете дізнатися? Просто подивіться це відео файл і у перших згадайте про Михайла, по-друге згадайте фільми, які він зіграв і найголовніше дізнаєтеся про його долю.

Відео: як склалася доля Михайла Водяного

Соцмережі, теж відреагували на це відео:

“На морському пісочку зустрів я Марусю … тиждень після перегляду цього фільму ми тоді десятирічні хлопчаки виспівували цю пісню.”

“Найстрашніші речі-заздрість і байдужість!”

“Я був на багатьох спектаклях з його участю, будучи курсантом вищої мореходки, ну подобалася мені оперета, видатний був колектив при ньому, видатний репертуар, світла їм пам’ять.”

“Ех Попандопуло! І шо я в тебе такий закоханий ?! “

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.