Володимир Зеленський посмертно нагородив Кузьму Скрябіна званням Героя України: сьогодні артисту виповнилося б 52 роки

17 серпня народився легендарний український музикант Кузьма Скрябін. Сьогодні співаку виповнилося б 52 роки.

Президент Володимир Зеленський нагородив (посмертно) званням Героя України вокаліста гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка. Про це він повідомив у себе в Facebook. «Сьогодні підписав указ про присвоєння Андрію Кузьменко звання Героя України. Ми завжди будемо пам’ятати тебе і разом зробимо все, щоб перетворити Україну в місце щасливих людей. », – написав президент Зеленський.

Сьогодні Андрію Кузьменку виповнилося б 52 роки. Його загибель стала справжнім шоком для всього суспільства. Він був…

Opublikowany przez Володимир Зеленський Poniedziałek, 17 sierpnia 2020

Кузьма назавжди залишиться в пам’яті українців

Сьогодні, 17 серпня, Андрію Кузьменко виповнилося б 52 роки, але в лютому 2015 року артист потрапив в смертельне ДТП. Трагедія сколихнула всю Україну, адже Андрій був кумиром мільйонів, волонтером, другом, актором, продюсером для багатьох молодих виконавців. Зеленський нагадав, що з початком війни в Україні Кузьма постійно їздив на Донбас і допомагав бійцям АТО.

Андрей Кузьменко

Варто відзначити, що військові дії дуже вплинули на творчість музиканта. В одному з інтерв’ю незадовго до загибелі Кузьма розповів про своє ставлення до війни і благодійності. “Це ідіотська війна. Як тільки почався Майдан, у мене не було мотивації щось робити, але потім я усвідомив, що це не вихід. Потрібно їздити на концерти, заробляти гроші і допомагати арміі. Але ніколи в житті не скажу, скільки я туди передаю, бо там, де починаються камери, благодійність закінчується “, – говорив Кузьменко.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".