Три мільйони на рік, VIP-охорона і домашні завдання з вчителями: що відомо про школу, де вчаться діти Пугачової і Галкіна

Вчора спадкоємці Примадонни пішли перший раз у перший клас. Двійнята навчатимуться у Першій Московській гімназії. Три мільйони на рік, VIP-охорона і це ще не все, що відомо про школу, де будуть отримувати знання Ліза і Гаррі Галкіни.

Річний тариф на одну дитину становить 1,6 млн рублів, але зіркове подружжя отримало знижку в цілих 10 відсотків, оскільки вони віддали на навчання одразу двох дітей. Звичайно, потрапити в гімназію непросто навіть за такі гроші.

Спочатку потенційних учнів тестують, а батькам тим часом проводять екскурсію по навчальному закладу. Проводить її сам засновник. Вхід здійснюється за електронними перепустками і попередніми заявками, територія школи знаходиться під охороною.

Первая Московская гимназия
Перша Московська гімназія

Тут дітлахи знаходяться весь день — з самого ранку до 6 години вечора. Як вважають викладачі, такий режим дуже зручний, адже під їх наглядом вихованці можуть робити домашні завдання, істотно полегшуючи життя мамам і татам.

Крім вчителя, в кожному класі передбачений свій вихователь, який водить дітей на доп. заняття, на прогулянки, організовує класні години на різноманітні тематики, супроводжує їх у поїздках на екскурсії, допомагає в підготовці до шкільних свят.

Розташована гімназія в Липках, звідки з замку Пугачової і Галкіна можна дістатися приблизно за 7 хвилин. Для школярів також виділені автобуси з представниками служби безпеки — учні завжди знаходяться під охороною.

Уже в першому класі Гаррі та Лізі належить проходити по 5 уроків в день з 8 ранку до 14:20. Після цього вони можуть відвідувати розвиваючі гуртки різних напрямків — іноземні мови, музика, мистецтво, спорт, поглиблене вивчення предметів, театральна студія.

Алла Пугачева и Максим Галкин с детьми
Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми

Варто сказати, що двійнята зіркового сімейства цілком можуть зацікавитися творчими секціями. Дітлахи ростуть дуже артистичними, що зовсім не дивно з такими батьками.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.