«Засвітила зайве». Кароль полонила мережу тісним нарядом з глибоким вирізом

Українська співачка Тіна Кароль бере шанувальників не тільки відмінним вокалом, але й значними формами, на які неможливо не задивитися.

Цього разу дівчина підкорила шанувальників пристрасним фото в своїй сукні, в якому вона виходила в ролі ведучої першого ефіру “Танці з зірками “.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCEi4uOOBFjF%2F&is_from_rle

У коментарях фанати буквально збожеволіли від такої мальовничої краси і ніжності, яку транслює Кароль в ніжному молочному плаття.

До слова, 35-річна артистка нерідко балує шанувальників цікавими знімками. Передплатники зірки з нетерпінням чекають оновлень від красуні. Тіна хвалиться розкішними вбраннями, демонструючи шикарну фігуру.

Шанувальники не стримували свої емоції, і засипали кумира приємними словами: «Яка красива», «Сукня тріщить по швах», «повненькі для цього наряду», «Розкішна дама», «Не за розміром», «У неї такі повненькі ручки», «Ах, які очі», «Карколомне плаття», «Цілком звичайна».

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.