Тіна Кароль стала головною зіркою вересневого номера Vogue: одяглася в облягаюче чорне і відкрила декольте

У Інстаграм-акаунті знаменитості з'явилася новина про те, що співачка стала обличчям популярного модного журналу Vogue в цьому місяці.

Як зазначає прес-служба видання, її запросили в журнал як одну з найцікавіших зірок останніх років. Тим більше, в 2020 році Тіна Кароль святкує 15-річчя музичної кар’єри, а 18 вересня виходить новий альбом співачки «Знайти своїх».

Тіна Кароль в журналі Vogue
Тіна Кароль в журналі Vogue

У Vogue UA вийшло велике інтерв’ю зі співачкою, де Кароль розповіла не лише про свою музику і кар’єрному розвитку, а й про те, чим любить займатися у власному саду, коли з поп-діви перетворюється на звичайну жінку; як доглядає за собою і що думає її 13-річний син Веня про популярність мами.

Тіна Кароль в журналі Vogue
Тіна Кароль в журналі Vogue

Новий випуск журналу вже з’явився в продажу, і його можуть придбати всі бажаючі. Ось уривок з інтерв’ю, яке ви можете прочитати в новому номері:

“Моя пристрасть – це флірт, який ні до чого не зобов’язує. Флірт на сцені з глядачем. Мені цього достатньо “.

Тіна Кароль в журналі Vogue
Тіна Кароль в журналі Vogue

Також в своєму великому інтерв’ю Тіна розповіла про стосунки з померлим чоловіком Євгеном Огіром. Кароль стверджує – він з’явився в її житті в найважливіший момент, допоміг стати на ноги і розвинути в собі ту Тіну, яку публіка бачить зараз.

Популярне

Схожі статті

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.