Роки беруть своє: Галкін показав, як виглядає Пугачова без гриму і фотошопу

За останні кілька років Алла Пугачова скинула вагу і зрадила імідж, але вік не обдуриш.

Алла Пугачова регулярно ділиться фотографіями зі своїми шанувальниками в соціальних мережах. Інстаграм Примадонни налічує понад 2,5 мільйона підписників. Найчастіше Алла Борисівна любить ділитися сімейними кадрами з молодим чоловіком і кумедними діточками.

Пугачова часто публікує фотографії з Галкіним і дітьми
Пугачова часто публікує фотографії з Галкіним і дітьми

Варто відзначити, що за останні кілька років Пугачова покращала – схудла, почала більш стильно одягатися. Однак недавня фотографія, яку опублікувала Максим Галкін в своїх Instagram-stories показала, що Примадонна не молодіє. Так, російський гуморист поділився знімком, на якому зображений зі своєю дружиною Аллою Пугачовою і друзями. Компанію їм склали Марина Юдашкіна з чоловіком Валентином, Іда Достман, а також відомий дизайнер Ігор Гуляєв. На фото Пугачова позує в об’ємному чорному светрі. Її волосся розпатлане, а вид втомлений.

Кадр з Instagram-stories Галкіна
Кадр з Instagram-stories Галкіна

Нагадаємо, що 1 вересня діти Галкіна і Пугачової – Ліза і Гаррі стали першокласниками. Зіркові батьки відправили спадкоємців вчитися в одну з найдорожчих московських шкіл, де вартість навчання на двох обійдеться більш ніж 3 мільйони рублів на рік.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.