Гайтана зважилася відкрити свою важку неприємну таємницю: “Я повірила шахраю і аферистові “

Здавалося б, у зірок є все необхідне для щастя - фінансова свобода, успіх і любов публіки. Але часом навіть слава не може захистити знаменитостей від сімейних трагедій або нещасних відносин: останнім часом багато артистів щиро діляться своїми історіями сліз і втрат.

Що ж тримає перших красунь естради поруч з жорстокими партнерами, аферистами або просто зрадниками? Нещодавно сумними фактами про своє особисте життя поділилася співачка Гайтана.

Виявилося, що колишнім партнером виконавиці був дуже нечесна людина – чоловік «кинув» дівчину на велику суму грошей. Про підозрілість обранця Гайтані не раз натякала рідна бабуся, але в очах співачки чоловік здавався чесним і турботливим, поки його злочинна схема не розкрилася.

Гайтана зараз
Гайтана зараз

На початку відносин він обманом отримав довіреність від Гайтани, що дає можливість розпоряджатися її фінансами і нерухомістю, а коли артистка вирішила сама зайнятися бюджетом – зник з її життя разом з усіма грошима. Більше того, вся її нерухомість була вже продана без її відома.

Імені цього чоловіка сама співачка не розкрила – але у журналістів з’явилися підозри, що він також з публічного середовища. Адже єдині довгі стосунки, про які відомо у відкритому доступі, були у Гайтани з продюсером Едуардом Климом.

Гайтана та Едуард Клім
Гайтана та Едуард Клім

Після розставання з ним жінка кардинально змінила життя. Вона 7 років заліковувала рани і тільки тоді змогла повернутися на сцену. Гайтана таємно вийшла заміж і народила дочку в 38 років. Тільки коли дівчинці виповнилося 2 роки, вона вперше показала свою сім’ю публіці. Її чоловік – американський саунд-продюсер Олександр Смарт, а дочку звуть незвичайним подвійним ім’ям Ніколь-Сапфір.

Гайтана з чоловіком Александором і дочкою Ніколь-Сапфір
Гайтана з чоловіком Александром і дочкою Ніколь-Сапфір

Кліп Гайтани 2020 року

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.