Катя Осадча взяла інтерв’ю у свого чоловіка Юрія Горбунова – він їй щось пригадав

Зоряна пара Юрій Горбунов та Катя Осадча дуже цікава публіці. З тих пір, як вони одружилися, ведуча не приставала до чоловіка з розпитуваннями. А тепер взяла цікаве інтерв'ю.

На вечорі святкування 15-річчя передачі “Світське життя” Катя Осадча взяла безліч інтерв’ю у запрошених знаменитостей. Зокрема, вона прискіпливо розпитувала хто і за що на неї за ці 15 років образився. Що їй відповіли зірки – читайте тут .

У цим же питанням вона підійшла і до свого чоловіка Юрія Горбунова. Почала розмову з роздумів: вони собі раніше і не уявляли, що стануть парою, народять дитину …

Сім'я Юрія Горбунова і Каті Осадчої відпочинку
Сім’я Юрія Горбунова і Каті Осадчої відпочинку

А далі Катя в лоб запитала, що найбільше напружувало Горбунова в її розпитах. Він чесно відповів – то, що з нею неможливо домовитися і кожен раз вона його обманювала. Адже, як і майже всі артисти, Юрій просив перед інтерв’ю не чіпати деякі теми, ведуча погоджуся. А коли включали камери, вона першим же питанням задавала те, що обіцяла не питати.

Іінтервью Осадчої у Горбунова
Інтервью Осадчої у Горбунова

Особливо напружувала вона його питанням про те, що він дуже рано, в 40 років, став дідусем.

Потім Катя поцікавилася, ось тепер, коли вони чоловік і дружина, чи не підходять до нього за протекцією перед Катею.

Юрій сказав – підходять і щотижня. Катя запитала, а гроші пропонують? Юрій пожартував, що, на жаль, немає, була б гарна надбавка до зарплати. Але він всім відповідає, що з Катею як ведучо\ю домовитися неможливо.

І розповів кумедну історію – недавно до нього підійшла відома зірка (звіздище, як він уточнив) і сказала, що твоя Катя питала то, що не можна було і щоб Юра передав їй зоряне “фе “. Ще додала – і привіт їй передай.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Всі інтерв’ю будуть показані на каналі 1 + 1, як і великий концерт після урочистої частини. Фоторепортаж про концерт ви можете подивитися тут.

 

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.